loader
blog_img
Laser-induced breakdown spectroscopy assisted by machine learning for olive oils classification:
blog_img
Application of high resolution melting combined with DNA-based markers
blog_img
Olive Oils Classification via Laser-Induced Breakdown Spectroscopy
blog_img
Functional Genomics of a Symbiotic Community: Shared Traits in the Olive Fruit Fly Gut Microbiota
blog_img
Efficient genome editing in the olive fruit fly, Bactrocera oleae
blog_img
Laser-based classification of olive oils assisted by machine learning
blog_img
Varietal and Geographical Discrimination of Greek Monovarietal Extra Virgin Olive Oils Based on Squalene
blog_img
Microbial Diversity of Fermented Greek Table Olives of Halkidiki and Konservolia Varieties from Different Regions as Revealed by Metagenomic Analysis
blog_img
NMR-Based Metabolic Profiling of Edible Olives—Determination of Quality Parameters
blog_img
Detection of viruses in olive cultivars in Greece
blog_img
Kalamata natural black olives
blog_img
Olive Tree Cultivation & Olive Fruit Ripening
blog_img
Ενημερωτικό βίντεο από το ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
blog_img
Characterization of Olive products from Greece
blog_img
Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας για τις Συλλογές Ποικιλιών Ελιάς
shape

Η Εμβληματική Δράση "Οι δρόμοι της Ελιάς" χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους μέσω του
Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας